Welke gordijnen passen bij mijn gietvloer?

Ben jij van plan een moderne gietvloer te nemen? Het is een relatief nieuwe en trendy vloer die jouw huis een compleet nieuwe look geeft. Het geeft je ook meteen de mogelijkheid om andere aanpassingen te maken in je huis, zoals de raamdecoratie! Wat voor gordijnen passen het best bij een gietvloer? Lees snel verder om erachter te komen.

 

Industrieel interieur

 

De betonlook gietvloer is een van de populairste vloeren door de strakke, moderne en stoere uitstraling. De betonlook past perfect bij een industrieel interieur. Welke gordijnen passen hier het best bij? Brede houten jaloezieën in de kleur zwart, maar ook stoere aluminium jaloezieën. Liever een rolgordijn? Denk dan aan antraciet duo rolgordijnen met een aluminium ketting: bekijk de roljaloezieën van rolgordijnenexpert.nl. Iets meer akoestiek toevoegen aan de woonkamer? Ga voor een gordijnstof met karakter, zoals een wat grovere weving. Dit sluit feilloos aan bij een industrieel interieur.

 

 

Gordijnen bij een PU gietvloer

 

Deze gietvloeren zijn is diverse kleuren te verkrijgen. Als je kiest voor een opvallende kleurrijke vloer, dan staat een neutraal gordijn hier het best bij. Populaire kleuren voor gietvloeren zijn grijs met keuze uit diverse tinten, zoals lichtgrijs of antraciet. Hier staat juist een kleurrijk gordijn goed bij.

Net als gietvloeren hebben ook gordijnen de unieke eigenschap dat ze volledig op maat gemaakt worden. Bij maatwerk bepaal jij zelf de kleur en stof van het doek. Heb jij nog niet veel kleur in huis? Maak een statement in de ruimte met een eyecatcher gordijn. Eén vlak in een opvallende print of kleur kan de look totaal veranderen. Hier kun je alle soorten gordijnen op maat kopen. Populaire opties zijn:

-          Gordijnen okergeel

-          Antraciet gordijn

-          Zwarte jaloezieën van hout

-          Olijfgroene tussengordijnen

-          Donkerblauwe dakraam rolgordijnen

-          Warm oranje overgordijnen

 

 

Kantoorinrichting raambekleding bij gietvloer

 

 

 

Gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en het is een veilige en brandwerende vloer. Dit maakt het zeer geschikt voor kantoren en andere bedrijfsvloeren. Raamdecoratie voor bedrijven? Dan kom je al snel bij aluminium jaloezieën of verticale lamellen. Vaak is het verplicht om brandvertragende raamdecoratie toe te passen in bedrijfsruimtes, waardoor veel soorten raamdecoratie afvallen. Wel zijn de brandvertragende rolgordijnen een goede optie, want deze rolgordijnen hebben een vlam vertragende werking. Op deze website vind je brandvertragende rolgordijnen in alle soorten transparanties: semi-transparant tot verduisterend.